Deze pagina bevat info voor cursisten :
aanmelden voor individuele opvolging
aanmelden voor groepsmeditatie
Voor de individuele opvolging en de groepsmeditatie gelieve te klikken op de link die u naar het inschrijvingsformulier brengt.

 

Regelmaat van beoefening baart kunst.

 

De Transcendente Meditatietechniek is een techniek die zijn maximale resultaten geeft wanneer je de regelmaat aanhoudt. Omdat de wijze van beoefenen een spontaan iets wordt zoals alle andere dingen die we dagelijks in ons leven toepassen. Het wordt een vanzelfsprekendheid, een automatisme, een onschuldig gewoonteproces. En daarin ligt juist de kracht van deze techniek. Omdat de natuur in jou geactiveerd wordt tot herstel en ontwikkeling als een natuurlijk proces, zonder moeite.
 

Levenslange dienstverlening.
 

Deze levenslange ondersteuning is inbegrepen in uw cursusprijs.
Maak er dus gebruik van !


- regelmatig aanbod van individuele checking van uw techniek.
Wanneer het gebeurt dat u merkt dat u de wijze van beoefening wat kwijt geraakt of er aan twijfelt, soms door bijvoorbeeld gebeurtenissen die uw regelmaat even hebben onderbroken, dan kan u een individuele checking boeken via deze link  https://forms.gle/FTtS7gomkrETXgus9  of via een telefonische afspraak als deze locatie of datum niet past.


- regelmatig aanbod van maandelijkse  groepsmeditaties op onze locaties.
Je kan enkel reserveren voor de eerstkomende groepsmeditatie via deze link
https://forms.gle/ZYR7war3sFbcdwKj8

Reservatie voor de online groepsmeditatie is niet vereist.
Deze groepsmeditaties geven de kans om vragen rond de beoefening of ervaring te beantwoorden.
De meeste cursisten geven aan dat ze tijdens de groepsmeditatie een verdiepend effect voelen.
Elke cursist krijgt een maandelijkse nieuwsbrief met de data.
Reservatie voor de live groepsmeditatie is noodzakelijk wegens het beperkt aantal plaatsen.

 

Bedankt, uw bericht is verzonden.
Paul Nieuwdorp

Paul Nieuwdorp

Paul studeerde af aan de KULeuven en was 32 jaar actief in de hulpverlening vanuit een leidinggevende positie van CEO. Hij gaf 10 jaar praktijkcolleges rond management-vaardigheden aan de KULeuven waarbij zijn geliefde insteek 'Leiderschap vanuit het Zelf" centraal stond. De laatste 20 jaar is hij succesvol actief in mensen begeleiden naar een unieke bewustwording van zichzelf en zijn omgeving, zowel privé als op het werk.

Contacteer Paul:

Sabine Plasschaert

Sabine Plasschaert

Sabine studeerde af aan de Vrije Universiteit Brussel, en was 10 jaar actief in de farmaceutische sector en volgde tal van medische opleidingen. Zij startte een eigen praktijk rond gezondheid en elimineren van stress, vermoeidheid en blokkerende denkpatronen. Haar 20 jaar ervaring heeft geleerd dat managers en werknemers veel doeltreffender presteren als zij in staat zijn om mentaal helder en zonder negatieve stress te functioneren.

Contacteer Sabine:

MIVS vzw MVU-CC

Licentiehouder

De Transcendente Meditatietechniek en de reikwijdte van de Vedische kennis danken we aan Maharishi, een Indische wetenschapper en gerespecteerd leermeester. Alle cursussen verbonden aan deze bron van inspiratie worden wereldwijd gecertificeerd door de licentiehouder MVU-CC BV Nederland en de Belgische vertegenwoordiger vzw MIVS.

Vragen of opmerkingen?

Contacteer ons
Kosterweg 8, 9420 Aaigem