Contacteer ons

Maak uw keuze in deze volgorde:
1.   Steps to Happiness
2.   Succes zonder Stress
3.   TM individuele checking

1. Inschrijven voor de webinars 'Steps to Happiness':

 1. Vul onderaan deze pagina alle gegevens in. Let vooral op dat het emailadres dat je ingeeft echt datgene is waarmee jij zal inloggen op de avond van het Webinar! Dit om zeker te zijn dat u , een uur voor het Webinar, de ZOOM link ontvangt om deel te nemen.
 2. Schrijf in het vak opmerkingen: Ben je nieuw en kom je via facebook? vul je code in. Ben je al deelnemer? Schrijf dan Steps en de maand van deelname en het bedrag (vb: Steps april 20 euro).
 3. Schrijf je graag in voor meerdere Steps ineens? Vermeld dan steeds welke maanden je zal deelnemen en pas het bedrag aan. (vb: Steps april mei juni 3x20 euro).
 4. Betaal jouw bijdrage op DIT rekeningnummer
  ING BE35 3632 1170 2237 op naam van Steps
 5. Breng je één of twee nieuwe mensen aan, dan betaal je de volgende deelname resp. de helft of kom je gratis.
  Noteer in het vak 'opmerkingen' de naam en het emailadres van deelnemers die jij aanbrengt.
  Als zij effectief hebben deelgenomen laten we u dit weten zodat uw volgende deelname aan verminderd tarief zal zijn of gratis.
 6. Ten laatste 1 uur voor de aanvang krijgt u een mail met de ZOOM link tot deelname
 7. Zorg dat u minstens 1 dag op voorhand ZOOM hebt geïnstalleerd en test even met iemand je audio en video vooraf aub.
 8. Indien het niet lukt bel ons even op aub: 0498 88 71 86.  We helpen u graag! Maar dit kan alleen de avond vooraf , niet meer de avond zelf!
 9. Log in voor het Webinar om 19.30 u . We beginnen stipt om 19.45 u. Dan gaan de deuren echt dicht. We hebben niet de mogelijkheid om later nog mensen binnen te laten. Mijn focus ligt intussen bij jullie 😊

Nota: indien u een vraag hebt i.v.m. het thema, of een ervaring die u graag had aan bod zien komen, stuur dan aub apart een mail naar: sabine@succeszonderstress.be

2. Contact voor de 'Succes zonder Stress opleidingstrajecten':

Wil u graag meer informatie over onze opleidingstrajecten,
een persoonlijke infosessie, een kennismakingspresentatie in uw bedrijf? Neem contact op via onderstaand formulier.

3.   Reservatie TM individuele checking:

Voor reservatie van uw tijdslot klik gewoon op 
https://forms.gle/V3oDBDF9PnXiNRAdA


Wil u meer informatie over onze App-formule om Transcendente Meditatie aan te leren ?

Laat uw gegevens na in onderstaand formulier. We nemen spoedig contact met u op.
 
 
Bedankt, uw bericht is verzonden.

De gezichten achter Succes zonder Stress

Paul Nieuwdorp

Paul Nieuwdorp

Paul studeerde af aan de KULeuven en was 32 jaar actief in de hulpverlening vanuit een leidinggevende positie van CEO. Hij gaf 10 jaar praktijkcolleges rond management-vaardigheden aan de KULeuven waarbij zijn geliefde insteek 'Leiderschap vanuit het Zelf" centraal stond. De laatste 20 jaar is hij succesvol actief in mensen begeleiden naar een unieke bewustwording van zichzelf en zijn omgeving, zowel privé als op het werk.

Contacteer Paul:

Sabine Plasschaert

Sabine Plasschaert

Sabine studeerde af aan de Vrije Universiteit Brussel, en was 10 jaar actief in de farmaceutische sector en volgde tal van medische opleidingen. Zij startte een eigen praktijk rond gezondheid en elimineren van stress, vermoeidheid en blokkerende denkpatronen. Haar 20 jaar ervaring heeft geleerd dat managers en werknemers veel doeltreffender presteren als zij in staat zijn om mentaal helder en zonder negatieve stress te functioneren.

Contacteer Sabine:

Geert Vercauteren

Geert Vercauteren

Geert studeerde af aan de KULeuven en stapte na een carrière in de hulpverlening over naar de financiële wereld. Na 20 jaar financieel directeur in de non-profit en daarna een succesvol accountantsbureau voor KMO's legde hij zich toe op het adviseren van familiebedrijven en financieel-strategisch management. Hij is tevens erkend preventieadviseur voor KMO's.

Contacteer Geert:

MIVS vzw MVU-CC

Licentiehouder

De Transcendente Meditatietechniek en de reikwijdte van de Vedische kennis danken we aan Maharishi, een Indische wetenschapper en gerespecteerd leermeester. Alle cursussen verbonden aan deze bron van inspiratie worden wereldwijd gecertificeerd door de licentiehouder MVU-CC BV Nederland en de Belgische vertegenwoordiger vzw MIVS.

Vragen of opmerkingen?

Contacteer ons
Kosterweg 8, 9420 Aaigem