Beste Meditatie techniek

“Wanneer organisaties effectieve actie ondernemen om een mentaal gezonde werkplek te creëren, krijgt men gemiddeld een positief rendement van 2,3 op de investering” (onderzoek PWC , 2014)

Hoe maximaal performant blijven zonder stress?

Vaak slaagt de moderne geneeskunde er niet in om stress te voorkomen, laat staan te genezen. Gelukkig zijn er andere manieren om het zenuwstelsel te resetten van stress en vermoeidheid. Transcendente Meditatie is een wetenschappelijk onderbouwde techniek die in vele landen en bedrijven beoefend wordt, ongeacht de diverse culturen of religies.

!  Klik voor meer toelichting op de woorden in vet blauw of oranje voor een pdf document met meer toelichting. !

                                

Lees de 7 redenen waarom Transcendente Meditatie een meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf of beroep.
 

1. Transcendente Meditatie (TM) kan het welzijn van werknemers aanzienlijk verbeteren door stress, angst en burn-out te verminderen. Werknemers die TM regelmatig beoefenen, ervaren vaak een grotere veerkracht, een betere focus en een betere emotionele regulatie, wat leidt tot een hogere werktevredenheid en productiviteit.

2. TM kan bijdragen aan een positievere werkomgeving door een grotere creativiteit, innovatie en probleemoplossende vaardigheden onder werknemers te bevorderen. Door een staat van ontspannen alertheid te bevorderen, helpt TM individuen toegang te krijgen tot diepere niveaus van bewustzijn waar nieuwe ideeën en inzichten kunnen ontstaan, wat leidt tot meer succes bij het aanpakken van uitdagingen en het stimuleren van groei.

3. TM kan ook de interpersoonlijke dynamiek en teamcohesie binnen bedrijven verbeteren. Door stress te verminderen en innerlijke vrede te bevorderen, helpt TM werknemers meer empathie, geduld en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, wat leidt tot effectievere samenwerking, conflictoplossing en sterkere relaties tussen collega's.

4. Vanuit zakelijk perspectief kan TM leiden tot tastbare voordelen, zoals lagere zorgkosten, minder ziekteverzuim en meer personeelsbehoud. Studies hebben aangetoond dat bedrijven die het welzijn van werknemers ondersteunen via programma's als TM vaak een hoger moreel van de werknemers, een lager personeelsverloop en een groter algemeen organisatorisch succes ervaren.

5. TM kan de effectiviteit van leiderschap vergroten door leidinggevenden en managers te helpen meer duidelijkheid, creativiteit en veerkracht in hun besluitvormingsprocessen te cultiveren. Door stress te verminderen en mentale helderheid te bevorderen, stelt TM leiders in staat beter geïnformeerde en evenwichtige keuzes te maken, meer vertrouwen te wekken bij hun teams, en met meer gemak en kalmte door uitdagingen te navigeren.

6. TM kan ook bijdragen aan een meer maatschappelijk verantwoorde en duurzame bedrijfscultuur. Door holistisch welzijn en een dieper gevoel van verbondenheid met zichzelf en anderen te bevorderen, moedigt TM werknemers aan om gezondere levensstijlgewoonten aan te nemen, prioriteit te geven aan de balans tussen werk en privéleven en een positieve bijdrage te leveren aan hun gemeenschap en het milieu.

7. Over het geheel genomen kan het integreren van TM in de bedrijfscultuur leiden tot meer betrokken, gemotiveerde en tevreden medewerkers, evenals tot een meer succesvolle en maatschappelijk verantwoorde organisatie. Door te investeren in het welzijn van hun werknemers via programma's als TM kunnen bedrijven niet alleen hun bedrijfsresultaten verbeteren, maar ook een positieve impact hebben op de samenleving als geheel.

                                     1.943 cursisten gingen u voor.

Meetbare resultaten van de impact van onze technieken in beroep en privé

Hersencoherentie, de basis van uw succes.

Maximale performantie en excelleren door:

De missie van Succes zonder Stress?

Investeren

Investeren ?

Stress belemmert individueel functioneren
Stress belemmert collectief functioneren
Stress opruimen is een goede investering
Lees meer
een techniek

Een pure techniek

Privacy gegarandeerd
Gemakkelijk leren, natuurlijk proces
Cumulatief effect doorheen de tijd
Lees meer
anders dan mindulness

Anders dan Mindfulness

Actie ondernemen of moeiteloos beoefenen
Stress controle of stress verwijderen
Onderzoek: feiten en cijfers
Lees meer
een techniek

Een pure techniek

Privacy gegarandeerd
Gemakkelijk leren, natuurlijk proces
Cumulatief effect doorheen de tijd
Lees meer

 

Getuigenissen van klanten.

 

We geven u een aantal getuigenissen waarin u zowel aspecten van vooruitgang in het privé leven als in het beroepslevan kan bekijken. Wenst u getuigenissen over zeer specifieke onderwerpen of beroepen neem dan contact op met ons, dan kunnen we u meer getuigenissen aanbieden volgens uw vraag.

 

Verander je bewustzijn en je omstandigheden zullen volgen.


Eén van de meest trieste dingen is
aan het eind van je leven met spijt terug te kijken,
wetende dat je zoveel meer had kunnen zijn, doen of hebben.
Robin Sharma
 

Als je vandaag niet verandert zal je leven nooit veranderen.

Ik ben zelf volledig aanwezig in een gesprek én tegelijkertijd gaat mijn volledige aandacht naar de andere persoon.

Eva Roeland
loopbaancoach Coaching Life
Ik blijf rustig waar ik voorheen het zo ver liet komen dat het tot een uitbarsting kwam en mijn boodschap verloren ging.
Luc Provoost
Zaakvoerder Reamerik
Ik ben rustiger geworden, ik irriteer en frustreer mij minder, ik dacht meditatie is niets voor mij maar ik kan het iedereen aanraden
Staf Van Dooren
sales coördinator FedEx
Meer succes

Teken hier in voor een gratis vrijblijvend webinar. Deze meditatie is helemaal anders dan de gekende meditatie- en relaxatietechnieken. Bereik een dieper niveau van rust en herstel wat leidt tot beter presteren.

Ja, ik wil meer succes zonder stress