Professional traject

Deze cursus richt zich op inzichten in leiderschap en management vanuit het paradigma van bewustzijn en de neurowetenschappen. “ The world needs better leaders, to validate human capital.. Ontdek hieronder de meetbare voordelen en praktische inhoud van het Professional traject.

Resultaten

Optimale communicatie
Verhoogde relatievaardigheden met klanten en collega's

Scherpere focus en kritisch denkvermogen
Doelmatigheid in handelen

Inhoud van het Professional traject

De cursusinhoud van het Professional traject wordt in verschillende stappen (en op meerdere lesmomenten) aangeleerd. Het traject verloopt als volgt:
 

  • Kennismaking met inzichten vanuit het paradigma van bewustzijn en de impact op eigen prestaties en deze van je medewerkers.
  • Seminarie 1: 'Tijd, taken en hersencoherentie' - de invloed van hersencoherentie op perceptie, mentale helderheid en innerlijke stabiliteit leidt tot scherper inzicht en organisatievermogen. Tijd is geen beperking maar beschikbare ruimte.
  • Seminarie 2: 'Bewust leiderschap en persoonlijke ontwikkeling' - maak leiderschap natuurlijk en ongedwongen door de natuurlijke groei van bewustzijn.
    Toepassing van het paradigma van bewustzijn op management en leiderschap, aangevuld met onderzoek vanuit de neurowetenschappen.
  • Aanleren van de Transcendente Meditatie-techniek door persoonlijke begeleiding
  • Vervolgtraject op maat: te bespreken. Bijkomende seminars en online cursusmateriaal. 
     

Naast het aanleren van nieuwe vaardigheden en skills is het ook belangrijk om over een gezonde en performante mindset te beschikken, en dat is precies wat het Professional-traject aanleert. Een éénmalige investering met levenslang rendement.

Getuigenissen van klanten

Meer succes

Teken hier in voor een gratis vrijblijvend webinar. Deze meditatie is helemaal anders dan de gekende meditatie- en relaxatietechnieken. Bereik een dieper niveau van rust en herstel wat leidt tot beter presteren.

Ja, ik wil meer succes zonder stress