Professional traject

Een extra boost nodig in je professionele leven? Met behulp van transcendente meditatie vergroten we de eigen energievoorraad terwijl we stress en vermoeidheid elimineren. Ontdek hieronder de meetbare voordelen en praktische inhoud van het Professional traject.

Resultaten

Optimale communicatie
Verhoogde relatievaardigheden met klanten en collega's

Scherpere focus en kritisch denkvermogen
Doelmatigheid in handelen

Inhoud van het Professional traject

De cursusinhoud van het Professional traject wordt in verschillende stappen (en op meerdere lesmomenten) aangeleerd. Het traject verloopt als volgt:

  • Basis: aanleren van Transcendente Meditatie in een professioneel kader.
  • Seminarie 1: 'Tijd, taken en hersencoherentie' - toename in mentale helderheid, rust en innerlijke stabiliteit leidt tot scherper inzicht en organisatievermogen.
  • Seminarie 2: 'Bewust leiderschap en persoonlijke ontwikkeling' - leiderschap wordt natuurlijk en ongedwongen door de natuurlijke groei van bewustzijn.
  • Begeleiding van de TM-techniek door persoonlijke coaching
  • Bonus feature: zes maanden gratis lidmaatschap van onze Bizz Community. Maandelijkse groepsmeditatie, thema bespreking en networking met TM-professionals.

Naast het aanleren van nieuwe vaardigheden en skills is het ook belangrijk om over een gezonde en performante mindset te beschikken, en dat is precies wat het Professional-traject aanleert. Een éénmalige investering met levenslang rendement!

Getuigenissen van klanten

Meer succes

Weinig tijd of verplaatsing een hinderpaal? Vraag nu info over aanleren via onze app !

Ja, ik wil meer succes zonder stress