De gezichten achter Succes zonder Stress

Transcendente Meditatie is een techniek die zijn betrouwbaarheid en effectiviteit dankt aan de verbinding tussen meditatie en wetenschap, en dit gedurende reeds 50 jaar.
Paul Nieuwdorp

Paul Nieuwdorp

Paul studeerde af aan de KULeuven en was 32 jaar actief in de hulpverlening vanuit een leidinggevende positie van CEO. Hij gaf 10 jaar praktijkcolleges rond management-vaardigheden aan de KULeuven waarbij zijn geliefde insteek 'Leiderschap vanuit het Zelf" centraal stond. De laatste 20 jaar is hij succesvol actief in mensen begeleiden naar een unieke bewustwording van zichzelf en zijn omgeving, zowel privé als op het werk.

Contacteer Paul:

Sabine Plasschaert

Sabine Plasschaert

Sabine studeerde af aan de Vrije Universiteit Brussel, en was 10 jaar actief in de farmaceutische sector en volgde tal van medische opleidingen. Zij startte een eigen praktijk rond gezondheid en elimineren van stress, vermoeidheid en blokkerende denkpatronen. Haar 20 jaar ervaring heeft geleerd dat managers en werknemers veel doeltreffender presteren als zij in staat zijn om mentaal helder en zonder negatieve stress te functioneren.

Contacteer Sabine:

Geert Vercauteren

Geert Vercauteren

Geert studeerde af aan de KULeuven en stapte na een carrière in de hulpverlening over naar de financiële wereld. Na 20 jaar financieel directeur in de non-profit en daarna een succesvol accountantsbureau voor KMO's legde hij zich toe op het adviseren van familiebedrijven en financieel-strategisch management. Hij is tevens erkend preventieadviseur voor KMO's.

Contacteer Geert:

MIVS vzw MVU-CC

Licentiehouder

De Transcendente Meditatietechniek en de reikwijdte van de Vedische kennis danken we aan Maharishi, een Indische wetenschapper en gerespecteerd leermeester. Alle cursussen verbonden aan deze bron van inspiratie worden wereldwijd gecertificeerd door de licentiehouder MVU-CC BV Nederland en de Belgische vertegenwoordiger vzw MIVS.
Meer succes

Klaar om uw soft skills en mindset aan te scherpen?

Ja, ik wil meer succes zonder stress