Wat zijn meetbare resultaten voor u en uw bedrijf?

Wie zijn wij?

Over ons

CurenhuysBewustwording bvba biedt een opleidingsprogramma aan "Succes zonder Stress" waar wij binnen het opleidingspakket als eerste organisatie de tool van de Transcendente Meditatie ® techniek aanwenden voor de professionele wereld in België. De 3 opleidingspakketten (zie verder) zijn gericht op de versterking en uitbouw van de eigen loopbaan en/of de bredere uitbouw van uw onderneming

Wij zijn opgeleid door Dr. Alarik Arenander, president The Leader’s Brain en directeur Brain Research Institute, Fairfield Iowa, USA. Hij is sinds jaren dé expert in onderzoek naar de impact van Transcendente Meditatie op het functioneren van de hersenen.

Wij zijn verbonden met de David Lynch Foundation die het programma Succes without Stress in de VS aanbiedt in verschillende domeinen zoals bedrijfsleven, maar ook in onderwijs, justitie en de militaire wereld.

Wij werken nauw samen met SelfCompetence S.à.r.l. in Luxemburg, centrum voor beroepsopleiding en levenslang leren. Binnen onze samenwerking met SelfComptence beschikken we over een internationale groep consultants van hoog niveau.

Onze Raad van Advies, bestaande uit enkele senior bedrijfsconsultants, komt per kwartaal samen en formuleert advies in het kader van een permanente optimalisering van de werking.