Deze techniek werkt !

 

Nieuwste video getuigenis !

Klik hier

 

 

Recente getuigenis van klanten.

" Ik had zo'n nood om even terug mezelf te zijn, of beter gezegd mezelf terug te vinden. Maanden lang had ik het gevoel meer geleefd te worden dan te leven. Ik merkte dat ik mijn werk met patiênten routinematig begon te doen en ik had mezelf altijd beloofd dat ik dat nooit zou willen. Ik zie mijn patiënten graag en wil ze echt behartigen. Toen de limiet was bereikt voor mij ben ik op zoek gegaan en nu kan ik zeggen: ik heb mijn ding gevonden. 
Vanaf de eerste dagen voelde ik dat deze techniek werkte, dat het gelukkig heel simpel was om toe te passen en ja, ik merk een duidelijk verschil. Elke keer als ik de techniek toepas voel ik me weer meer zoals ik vroeger was: gedreven, enthousiast, nieuwe uitdaging laat maar komen. Wat een opluchting.
ik doe de techniek nu iets meer dan drie maanden en het is een soort routine geworden waar ik naar uit kijk. Even verfrissen in lichaam en geest. En ik kan er weer tegen aan.

Miriam, verpleegkundige, Aalst

Getuigenissen van klanten

Getuigenissen uit projecten in de VS

Toepassing op organisatie niveau in een privé kliniek.

Meer succes

Teken hier in voor een gratis vrijblijvend webinar. Deze meditatie is helemaal anders dan de gekende meditatie- en relaxatietechnieken. Bereik een dieper niveau van rust en herstel wat leidt tot beter presteren.

Ja, ik wil meer succes zonder stress