Deze techniek werkt !

 

                                                                         Hoe Tom Hanks zijn oververmoeidheid wegwerkte en zich nu fit voelt

 

Recente getuigenis van klanten.

" Er gebeurt eigenlijk heel veel tegelijk met mij. Allemaal positieve evoluties. Ik ben volop aan het sporten, mediteer tot hiertoe 2x daags en heb een deel van mijn productiviteit teruggevonden. Ook het stoppen met drinken gaat me opmerkelijk veel beter af. Ik heb een nieuwe knop gevonden om in mijn hoofd hierboven alles even af te zetten. Zo erg zelfs dat ik in het naar huis rijden al aan het uitkijken ben naar mijn 20 minuutjes meditatie.

Nu ik dit schrijf besef ik dat we slechts over één week spreken, ongelooflijk wat een verschil nu ik er zo bij stil sta. Al bij al is het een drukke en belangrijke week geweest, maar is die voorbijgevlogen zonder me nodeloos op te boeien. Ook al zou daar in het verleden veel aanleiding toe geweest zijn. Ik ben veel rustiger geworden in mijn omgang en merk veel sneller dat ik vol loop, en bekijk dit dan vooral zonder schuldgevoel. Vroeger zou dit mijn onrust alleen maar gevoed hebben.

Ondanks vroegere opstaan, voel ik me ’s avonds niet uitgeblust. In tegendeel. Ik heb zin om nog iets te doen, maar kan ook genieten van met de kindjes in de zetel naar de flash te kijken. Genieten zonder schuldgevoel, zonder onrust.

Is dat alles nu alleen aan TM toe te schijven. Ik denk het niet. Het is een samenvallen van alle puzzelstukjes waar ik de afgelopen maanden me bezig was. Stoppen met drinken en begeleiding daarvoor, boeken lezen, raad van vennoot, vrienden, partner, focus op sporten, enz. Maar TM heeft zeker het grote verschil gemaakt om al deze zaken een plaats te geven, prioriteiten daarin te stellen, een veilige haven te bieden waar ik steeds naar terug kan keren, wanneer ik het wil. TM zorgt er zeker voor dat ik meer bewuste momenten op een dag heb waarop ik me gelukkig voel, goesting krijg om dingen te doen, zonder steeds weer de maar, de belemmeringen te zien.

Eén ding is zeker, ik wil TM echt wel beoefenen, want ik ondervind er alleen maar voordelen van en heb het gevoel dat de reis nog maar net begonnen is. Ik kijk er naar uit dit traject samen met jullie verder te zetten en te ontdekken waar dit me kan brengen.

Dieter, bedrijfsleider, Dendermonde

 

 

Video getuigenis psychologe en HR manager

Zelfs al hebben we alle kennis over personeelsbeleid en preventie,
toch kunnen we zelf onderhevig zijn aan burnout,
dat alles samen het wat teveel is voor ons zenuwstelsel.

Klik hier

 

                              CEO van JP Morgan gebruikt Transcendente Meditatie voor high performance.
JP Morgan Chase is een zeer grote bank met een balanstotaal van ruim $ 2.500 miljard. Vanwege de grote omvang is de absolute winst ook zeer hoog. Als deze echter wordt gerelateerd aan het eigen vermogen, wat min of meer garant staat voor de verliezen op verstrekte leningen en activiteiten van de bank, dan is het rendement op dat vermogen zo'n 10%.

Gert Vlaeminck, zaakvoerder

De TM techniek is voor mij de beste investering die ik al gedaan heb zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Vroeger zat ik soms echt kapot van de stress. Nu kan ik veel makkelijker oplossingen vinden voor de problemen die op mijn pad komen.


Gert Vlaeminck
medezaakvoerder 'Vlaeminck Natuurlijk', B
Robin Van den Bossche

Als druk bezette manager ervaar ik een enorme boost qua stabiliteit en zelfbewustzijn. Door dagelijkse meditatie voel ik een natuurlijke soliditeit en rust in mijzelf, meer efficiëntie en inzicht. Ik kan nu waardevolle support bieden aan collega’s, klanten, vrienden en familie. TM is voor mij dé ontbrekende mentale groei naast onze bedrijfsmethodieken en timemanagement.

Robin Van den Bossche
Projectmanager Infrastructure, Arcadis, B

Getuigenissen in beeld

Publieke getuigenissen elders in de wereld

djokovic
Ik mediteer dagelijks en ik ga je niet vertellen wat ik ermee win maar wat ik ermee verlies. Ik verlies angst, stress, zenuwen. Ik denk dat het dat is waar ik op het einde van de dag naar uitkijk.
Novak Djokovic
Zesvoudig wereldkampioen tennis, YU
Erling Haaland

Was Erling Haaland boos dat PSG-spelers zijn meditatiehouding imiteerden? 'Nee, niet echt', 'Ik denk dat ze me veel hebben geholpen om meditatie in de wereld te krijgen en de hele wereld te laten zien dat meditatie belangrijk is, dus ik ben dankbaar dat ze me daarbij hebben geholpen.'

Dr. Pamela Peeke
Het is het beste wat me is overkomen, een mirakel, want als ik het kan, hyperactief zoals ik ben, dan kan iedereen het.
Dr. Psychiater Pamela Peeke
Senior onderzoeker aan het National Institute of Health Office of Alternative Medicine, USA
Marnie Abramsom
Er is een beroemde zinsnede: werk slimmer, niet harder. Ik denk dat dit echt is wat het Transcendente Meditatie-programma voor mij heeft gedaan.
Marnie Abramson
Eigenaar Tower Companies, real estate, USA
Heather Hancock
Mijn hele leven werd rustiger, er was geen chaos meer in mijn gedachten, ik begon alles in veel minder tijd te doen; iets wat vroeger drie uur duurde kost nu één uur.
Heather Hancock
Voorzitter raad van bestuur Food Standard Agency, UK
Ramani Ayer
Het is bijzonder om te zien hoe alles een stuk makkelijker gaat. En ik heb het gevoel meer tijd te hebben.
Elian Stienen
Voormalig Rabo Bank HQ, IT systemen, NL
Dr Hatoyama
Het is een techniek die niet alleen de stress wegwerkt maar me ook een heldere geest geeft om te zien wat er gaande is en prioriteiten te leggen.
Rick Goings
CEO Tupperware, USA
Meer succes

Teken hier in voor een gratis vrijblijvend webinar. Deze meditatie is helemaal anders dan de gekende meditatie- en relaxatietechnieken. Bereik een dieper niveau van rust en herstel wat leidt tot beter presteren.

Ja, ik wil meer succes zonder stress