Leiderschap

Top Prestatie Programma (TOPP).

Mensen zoeken naar verruiming van hun mogelijkheden. Op een eenvoudige manier worden intelligentie en creativiteit gestimuleerd op basis van een dagelijkse moeiteloze oefening.

Er ontstaat telkens een diepe rust in het fysisch en mentaal functioneren. Het brengt regeneratie en ontwikkeling op maximaal niveau en dit op volledig natuurlijke wijze en met blijvend resultaat.

Leiderschap is in elke situatie nodig en getuigt van sterke daadkracht. Het behoud van overzicht en juiste inschatting baseert zich op een zelfrefererend vermogen dat in staat stelt om de lijn te trekken in beleidsvoering, rekening houdend met tal van factoren zonder overschaduwd te geraken door de externe overvloed van informatie en gebeurtenissen.

Om dit te bereiken is een scherpe focus nodig, helder denken en beschikken over goede communicatie- en relationele vaardigheden. Dergelijke kwaliteiten kunnen onder de druk van het werk geblokkeerd geraken door stress en vermoeidheid. Het gevolg is dat eigen innerlijke bronnen aan energie en creativiteit minder en minder beschikbaar worden.

Harder werken lijkt dan een oplossing maar is een valkuil. Slimmer werken is het antwoord. Ons programma maakt dit alles op natuurlijke wijze mogelijk door zijn sterke impact op het functioneren van de hersenen. Het enige antwoord is een echte structurele oplossing van diepe rust, zoals aangetoond is in dit programma door wetenschappelijk onderzoek.

Resultaat: leiderschap met een groot potentieel vermogen , functionerend vanuit een sterke innerlijke balans.

Onderzoek

De vereisten om topprestaties neer te zetten - focus, creativiteit, breed begrip, proactiviteit en planning - treden enkel op wanneer de hersenen, en in het bijzonder de prefrontale cortex, meer coherent functioneren.

  • Scandinavian Journal of Medicine and Science in Sports 21: 32-41, 2009
  • Improved brain functioning outside meditation (International Journal of Neuroscience, 2006)
  • lobal alpha coherence during meditation (Consciousness and Cognition, 1999)
pic_leiding
  • Bud Liebler
    TM was voor mij  persoonlijk heel verrijkend, en het stelde me in staat om succesvol en toch in evenwicht de honderden beslissingen per dag te nemen en toch oog te blijven hebben voor mijn medewerkers
    Bud Liebler
    voormalig Vice President Daimler/Chrysler USA

ik schrijf mij nu in voor het programma: TOPPIk kom in aanmerking voor de KMO portefeuille