Individueel Herstel van Stress en Burn-out

Stress Eliminatie Programma (SEP)

Je voelt je beperkt in je mogelijkheden omwille van stress en burn-out en je bent op zoek naar een uitweg uit deze probleemsituatie

Wereldwijd wordt vastgesteld dat stress en burn-out steeds dezelfde kenmerken te zien geven zoals emotionele uitputting, depressie, depersonalisatie en verlies van zelfactualisatie. Wanneer stress doorheen de tijd wordt opgestapeld, kent dit een neerslag in het fysieke lichaam (onze hardware) en blokkeert het meer en meer het functioneren van het zenuwstelsel (onze software).

Het herstellen van het hele systeem – fysiek en mentaal – op een relatief korte termijn in verhouding tot andere vormen van aanpak van stress en burn-out is de kracht van ons programma.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat het de meest effectieve manier is om stress te elimineren en de symptomen van burn-out merkbaar te verminderen zodat er sprake kan zijn van het hervatten van activiteit. We werken op een volledig natuurlijke manier met blijvend resultaat.

Resultaat: herstel van stress en burn-out op basis van een natuurlijk proces dat – regelmatig toegepast – tot volledig herstel en hervatting van activiteiten kan leiden.

Onderzoek

Onze techniek geeft bijna onmiddellijk een toestand van lichamelijke ontspanning die dieper gaat dan de diepste rust tijdens de slaap.

  • American Psychologist 42: 879–881, 1987.
  • Psychosomatic Medicine 35: 341–349, 1973.
  • Anxiety, Stress and Coping: An International Journal  6: 245–262, 1993.
pic_herstel
  • Dr. Charlotte Bech
    Deze techniek weerhield vele personeelsleden van een langdurig ziekteverlof. Werknemers werden heel wat lijden bespaard en voor het bedrijf was het een besparing op uitgaven van ziektedagen en vervangingen. Het werd een win-win.
    Dr. Charlotte Bech
    Bedrijfsarts

ik schrijf mij nu in voor het programma: SEPIk kom in aanmerking voor de KMO portefeuille