Neem deel aan onze Steps to Happiness-avonden: nu online !

Neem het roer van je leven in eigen handen.


Schrijf je in voor jouw 'Steps to Happiness'


Overmannen angst en verdriet je te veel ?
Ervaar je dikwijls stress of voel je je gefrustreerd ?
Trekt negativiteit je te veel uit evenwicht ?
Ben je te afhankelijk van bevestiging door anderen ?


Maak je geen zorgen.

Dat betekent alleen dat het tijd is voor positieve verandering.

Iedere mens heeft de kracht in zich om te groeien.
Wordt die kracht soms ondergesneeuwd door pijn of zorgen?
Dan kan slechts één persoon dit oplossen.
En dat ben jij.

Waar je nu staat is een resultaat van wie jij was in het verleden.

Maar waar je leven naar toe gaat hangt volledig af van wie jij kiest te zijn
 vanaf dit moment

Zet die eerste stap en ik neem je mee op weg.

Je zal zien, het resultaat komt vanzelf.

Sabine Plasschaert.
 

 

 


Sinds 1999 inspireer en begeleid ik mensen
om op eigen kracht hun weg richting geluk in te slaan.
Lees en beluister enkele getuigenissen.
Ook jij kan kiezen voor jezelf !
 

 


Ervaar dat alles in jouw bereik ligt!
 


Getuigenissen Steps to Happiness
 
 
 
 
 


Doel van de 'Steps to Happiness' sessies.


De maandelijkse Steps to Happiness-avonden leren helder naar jezelf en je mindset kijken want het is je denken en handelen die elke realiteit teweeg brengt in ieders leven. Je leert anders naar je persoonlijke problemen en blokkades kijken vanuit de kennis en inzichten van wijze meesters, doorheen de tijden.

Mensen hebben zich steeds beroepen op universele levenswijsheid die je in zovele oude geschriften kan terugvinden, en dit met één kenmerk: ze zeggen allemaal min of meer hetzelfde. Onafhankelijk van cultuur, religie of geografische ligging.

In het leven bestaat geen toeval. De dingen vallen ons toe. We willen allemaal gelukkig en succesvol zijn. Maar geluk noch succes is iets wat zomaar uit de lucht komt vallen. Het is de realisatie van je eigen bewustzijn die zich weerspiegelt in de realiteit van de buitenwereld.

Verander je bewustzijn en je omstandigheden zullen volgen.

Deze verandering is wat 'Steps to Happiness' bij jou teweeg zal brengen. Als we niets doen om het bewustzijn in onszelf en het leven te ontwikkelen, dan zal ons zelf-gecreëerde lot ondermaats blijven. 
Laat mij je helpen om je dagelijkse bezorgdheden anders te hanteren en je diepste wensen stap voor stap te realiseren. 

Na elke sessie ontvangt iedere deelnemer een affirmatie die de geblokkeerde patronen helpt bewust maken en corrigeren.


Eén van de meest trieste dingen is
aan het eind van je leven met spijt terug te kijken,
wetende dat je zoveel meer had kunnen zijn, doen of hebben.
Robin Sharma

Als je vandaag niet verandert zal je leven nooit veranderen.

Ik voel dat ik meer en meer het gevoel heb dat ik KAN KIEZEN en niet dat ik MOET
Dat is een bevrijdend gevoel en geeft me MOED.”

Ik voel dat het DEUGD doet voor mezelf te zorgen.
Het is net of er nog een heel leven voor me open ligt!”
‘Ik heb persoonlijk ervaren hoe belangrijk het is om met de affirmaties te blijven werken. Na de vorige Steps heb ik ze gedurende een hele tijd dagelijks toegepast. Er was een snelle positieve evolutie: meer energie, een beter gevoel, leuke dingen die gebeurden.”

 

Data en Thema's

 

 

Woensdag 21 April om 19.30u: Genoeg angst, tijd voor licht ! De spiraal van angst heeft velen te pakken. Jobs, euro's, moed, blijheid: ze zijn diep gezonken. Waarom neemt de angst de overhand op sommige momenten en hoe stap je hier weer uit? Inzichten en concrete tools om de spiraal van negativiteit te doorbreken. 

Maandag 31 Mei om 19.30u: Zelfzorg, zijn we niet een beetje egoïstisch dan ? Zou je wel willen het grootste stuk taart nemen maar durf je niet ? Zolang jouw innerlijke kind niet de belangrijkste wordt zal er jou weinig voorspoed worden gegeven. Hou van U ! Leer hoe dat moet.


Dinsdag 29 Juni om 19.30u: Ik moet, ik moet, ik moet...
Stress, perfectionisme, prestatiedrang maken van Human beings Human doings !  Vroeg of laat leidt dit tot opgebrande lucfifers. Hoe voorkom je dat jouw levensvlam uitdooft? Wat kan je doen of beter niet doen? 

 

 

Dinsdag 19 Oktober om 19.30 u online

Waar je op focust zal je realiteit worden. Oeps, waarom werkt die toverstaf niet altijd?

Affirmeren, positief denken, verander je mindset: geweldige tools en toch blijft het resultaat op zich wachten. Waaraan ligt dat? Krijg diepere inzichten in je eigen functioneren en jij schept de beste versie van je Zelf en je meest fantastische leven.

Wat kan je doen om te creëren wat je zo graag wil?

De vakantieperiode is voorbij. Wil jij het ook weer beter doen? Wat minder uren werken en wat meer tijd voor jezelf misschien?  Op tijd in bed gaan om je ’s morgens energieker te voelen?  Twee keer per dag mediteren maar dit is de hele week weer niet gelukt…

Wat meer beweging of een beter eetpatroon kan je ook een mooi doel zijn, maar ergens loopt het altijd weer mis.  Moet er nu wel eens wat verandering komen op professioneel vlak, want eigenlijk wil je al jaren iets anders doen? Is er op beroepsvlak een uitdaging die maar buiten je bereik blijft?  Misschien is wat meer inkomen welkom voor jou en je gezin, maar je affirmaties blijken niet te werken…

Ligt je focus al zolang op een liefdevolle partner maar die prins op het witte paard komt niet langs?  Wil je liever dat de kinderen wat meehelpen in het gezin zodat je wat tijd overhoudt voor jezelf? Velen onder ons hebben een wel gedefinieerd verlanglijstje, en dat is goed! Maar hoe dan ook, onze dromen en verlangens in realiteit omzetten is een ander paar mouwen.

Waaraan ligt dat? 

Krijg diepere inzichten in je eigen functioneren en schep de beste versie van je Zelf en je meest fantastische leven. We kennen allemaal mensen die steeds realiseren wat ze graag willen. God schept de dag en zijn vliegen erdoor. Hun wensen worden realiteit en het leven lijkt gemakkelijker. Het is absoluut mogelijk!  Maar niemand zal het ooit voor jou doen.  Pak jezelf dus liefdevol😊 bij je kraag en zet al één eerste stap!


Op 19 oktober om 19.30 u geef ik jou online heel wat basis inzichten en tools om de sleutel naar verandering om te draaien. 

Schrijf je meteen in op onze contactpagina !

Steps to Happiness

Jouw persoonlijke vragen en affirmaties

Je kan bij de inschrijving op je formulier vrijblijvend jouw vraag, ervaring of gevoel verwoorden aangaande het thema. Dit is niet verplicht. Sabine houdt rekening houdt met alle gestelde vragen inzake de sessie.
Je bent vrij om tijdens de lezing vragen te stellen maar je wordt er nooit toe verplicht. Er wordt een veilig klimaat gecreëerd waarin ieder zich op zijn gemak voelt.
Na de sessie ontvang je een ondersteunende affirmatie die je dagelijks in je kracht zet.
Schrijf je nu hier in.
Steps to Happiness

Kostprijs

Ben je een nieuwe deelnemer? via de code op onze facebookpagina? Dan neem je de eerste maal gratis deel! Vanaf de tweede maal is de bijdrage per sessie 20 euro.
Wil jij een nieuwe deelnemer ook meer Happiness gunnen? Geef dan op je inschrijvingsformulier de naam en het emailadres door van de persoon. Dan kom jij de volgende sessie aan de helft van de prijs. Kan je twee nieuwe deelnemers aanbrengen dan kom jij de volgende sessie gratis.
Deel onze boodschap met al je vrienden zodat steeds meer mensen gratis deelnemen!
Schrijf je nu hier in.
Steps to Happiness

Info of vragen ?

Heb je nog vragen neem gerust contact met ons op.
Voel je eerder de nood aan persoonlijke begeleiding of een gesprek, contacteer mij per mail of telefoon. Ik kijk dan hoe ik je verder help.
0477/32.28.85 - sabine@succeszonderstress.be
Schrijf je nu hier in.
Meer succes

Weinig tijd of verplaatsing een hinderpaal? Vraag nu info over aanleren via onze app !

Ja, ik wil meer succes zonder stress